ontwerp: Rob Heintjes
Kerstherinneringen

Kijkdagen

In januari zijn de kijkdagen in de groepen 3 t/m 8. Van woensdag 15 t/m woensdag 22 januari kunt u gedurende drie kwartier één lesmoment van uw kind in de groep meemaken. I.p.v. een les in de klas kunt u ook voor het gymmoment kiezen. U ontvangt na de kerstvakantie een Parro om in te schrijven. In de Parro staat beschreven welke kijkmomenten er zijn in een bepaalde groep. U ziet voor elk moment de beschikbare dag en tijd. Let op: de tijdsblokken van 5 minuten die staan vermeld GELDEN NIET! U zet wel uw naam op zo’n beschikbare plek, maar u let niet op die 5 minuten. U bent gewoon de hele les van 45 minuten welkom.

Nieuwe website voor mobieltjes

Vanaf 1 januari is onze website vernieuwd. Op een vaste computer of tablet zijn de wijzigingen niet zo opvallend, maar op uw mobiel wel. De website herkent namelijk of u opent op een mobiel en past zich daarbij aan. De berichten staan onder i.p.v. naast elkaar en het menu herkent u aan drie streepjes, de zogeheten hamburger. Er zijn twee nieuwe icoontjes. Onder de “i” van informatie vindt u voortaan de nieuwsbrieven, de belangrijkste gidsen en formulieren. En ons YouTube kanaal is vervangen door Instagram. De groepssites en de fotogalerij zijn op dit moment helaas nog niet aangepast voor mobiel gebruik. Die maken gebruik van een andere techniek. Welllicht dat dit nog verandert in de toekomst.

Zalig Nieuwjaar en een goed 2020

Wij wensen u en uw gezin, familie en vrienden een gelukkig en gezond 2020 toe.
ontwerp: Rob Heintjes

Talentgroep

Enkele leerlingen van de groepen 6 t/m 8 worden door juf Linda begeleid en aangestuurd met opdrachten die iets méér of iets anders kunnen omvatten dan de doorsnee opdrachten. Deze talentgroep had op de oude website een eigen toegangsknop maar vanaf nu vindt u hun eigen pagina via “groepen” in het menu.

Kerstherinneringen