ontwerp: Rob Heintjes

Een sprankelende school inspectie 2017

Een sprankelende school inspectie 2017

ontwerp: Rob Heintjes

Ramen en “boeken” zemen

Op maandagavond 28 september 2020 vanaf 19:00 tot circa 21:00 uur bent u welkom om te komen ramen zemen in de school. Ook maken we de bibliotheekboeken schoon van de nieuwe inpandige bibliotheek. Uiteraard zemen we niet voor niets; als tegenprestatie wordt door school nieuw dan wel extra les/spel materiaal aangeschaft. Zoals robotmaterialen voor de Beebot en bibberbeestjes. Ondanks het bovenste plaatje is de avond genderneutraal van opzet. Geef u HIER op met de DATUMPRIKKER.

En toen?

Woensdag starten we met activiteiten rond de Kinderboekenweek met het thema “En toen?”. De burgemeester komt langs om het nieuwe prentenboek Cheetah en Slo te presenteren. Afhankelijk van het weer openen we gezamenlijk buiten of binnen (in kleinere groepen) met het lied van de boekenweek en een heuse tijdmachine. In de komende periode wordt er ook veel voorgelezen. I.v.m. Corona zijn er dit jaar geen ouders bij de opening en gaat ook de jaarlijkse boekenmarkt niet door.
Website Elke groep heeft een eigen stukje op onze schoolsite. Daar verschijnen langzamerhand ook overal stukjes (extra) informatie en foto’s. Zo vindt u op de site van de kleuters informatie over het thema “Graven in het verleden” onder het kopje “projecten”. Behalve dinosaurussen komen er nog veel meer Archeoloysiuse zaken aan bod. Op de site van groep 3 vindt u informatie over onze nieuwe KIM-versie van de leesmethode Veilig Leren Lezen. Bij elke kern plaatsen de leerkrachten achtergrondinformatie over de letters en woorden die aan bod komen. Zo heeft elke site de info die past bij de groep. Hopelijk neemt u vaak een kijkje.

Gebruik de pijlknoppen voor de navigatie.

Don't show this again