ontwerp: Rob Heintjes

Contact

Meester Postlaan 5  |  3155 BM  MAASLAND Postbus 45  |  3155 ZG  MAASLAND 010 - 591 71 16 directie@aloysiusmaasland.nl http://www.aloysius-maasland.nl http://www.facebook.com/AloysiusschoolMaasland
AANRADERS
Aloysius en de feitjes …
Nieuwe ouders Peuter wordt kleuter Kalendergids
Nieuwe ouders Kent u onze school nog niet en wilt u snel de meest belangrijke informatie? Dan vindt u op deze pagina in een kort en bondig overzicht wat zaken om een eerste indruk van de Aloysius te krijgen.
Nieuwe ouders
Peuter Op een gegeven moment is uw peuter eraan toe om kleuter te worden. Met andere woorden: uw zoon of dochter mag naar school. Natuurlijk vinden wij het fijn als u kiest voor de Aloysius. Wat komt daar allemaal bij kijken?
Peuter wordt kleuter
Kalendergids In deze gids staat de informatie die nodig is voor het lopende schooljaar. De schooltijden, gymtijden, groepsindeling, vakanties en een handige kalender met alle belangrijke gebeurtenissen en vrije dagen per maand.
Kalendergids
Peuterdagen Enkele keren per jaar zijn er kijkmomenten in de kleutergroepen om samen met uw peuter een dagdeel mee te maken en de sfeer te proeven. 9 februari 2018 en 4 april 2018 Onze Open Dag is dit schooljaar op zaterdag 17 maart 2018