ontwerp: Rob Heintjes

Een sprankelende school inspectie 2017

Verkeerslessen in maart

Na de voorjaarsvakantie komt de tweede ronde verkeerslessen eraan. Zoals u weet zijn bij deze (buiten)lessen extra handen onmisbaar. Hier alvast de data: woensdag 4 maart (kleuters) vrijdag 6 maart (3, 4, 6 en 8) woensdag 11 maart (5 en 7) Hopelijk kunnen (groot)ouders weer een momentje helpen. U ontvangt nog een Parro voor het inschrijven.

Kick Off “Jarige Job”

Ambassadeurs van Stichting Jarige Job (waaronder onze juf Nicole) hebben woensdag 19 februari in elke groep een uitleg gegeven over de opzet en het doel van deze stichting. Jarige Job is vanaf dit schooljaar namelijk ons gezamenlijke “goede doel” waar we voor sparen d.m.v. donaties bij jarige kinderen alsmede door ludieke acties van onze groepen. ‘s Middags brachten de leerlingen van het Schoolpanel o.l.v. juf Nicole, meester Frans en enkele ouders (=chauffeurs) een bezoek aan de loods van de stichting. Hier zagen ze hoe het werkte en hielpen ze ook mee een verjaardagsdoos te vullen. https://www.stichtingjarigejob.nl/

LaatZienWatJeKuntShow

Donderdagmorgen 20 februari barstte om half 10 de jaarlijkse talentenshow los. O.l.v. de presentatoren van groep 8 werden er 16 acts op het podium uitgevoerd. Zingen, dansen, turnen, goochelen en diaboloën, het kwam allemaal voorbij. De leerlingen van onze school genoten met volle teugen en keken gespannen toe, toen de jury naar voren trad om de winnaar bekend te maken. En dat werd Rick uit groep 7, want de kunsten die hij met de diabolo liet zien, waren van een heel hoog niveau. Trouwens, dat geldt eigenlijk voor alle acts. Wat is daar veel voor geoefend. Complimenten aan alle optredende artiesten, de presenatatoren van groep 8 en de talentscouts in de jury. En voor Rick: heel hartelijk gefeliciteerd met de eerste prijs! Zie de fotogalerij.

Een sprankelende school inspectie 2017

ontwerp: Rob Heintjes

Maasland heeft zijn eigen lied

Vrijdag 14 februari was de eer aan de leerlingen van de Aloysius om als eerste te luisteren naar het door Ger van Dijk gecomponeerde lied over Maasland. Speciaal geschreven voor het wereldkinderkoor Luna, die het dan ook presenteerde o.l.v. Harry Heidekamp de dirigent. Bestuursleden van het koor en enkele ouders waren erbij aanwezig. De officiële première voor genodigden vindt plaats in De Schilpen op donderdagmiddag 20 februari.